Ismét bizonyítottak

Kedves olvasó,

Alábbi cikkünk weboldalunk előző változatából automatizálva került áthelyezésre, így szövegformázási és megjelenítési hibák előfordulhatnak. Megértésüket köszönjük!

Ismét bizonyítottak

A bácskertesi (kupuszinai) József Attila Általános Iskolában ez év februárjától íjászcsoport működik. A tanulók heti rendszerességgel gyakorolják az íjászat tudományát. A szeptember 11-én megrendezett hagyományos zentai Örömíjász Kupán remekelt a kis csapat, név szerint: Papp Leonárd...

A bácskertesi (kupuszinai) József Attila Általános Iskolában ez év februárjától íjászcsoport működik. A tanulók heti rendszerességgel gyakorolják az íjászat tudományát.
A szeptember 11-én megrendezett hagyományos zentai Örömíjász Kupán remekelt a kis csapat, név szerint: Papp Leonárd, Janovics András, Tadián Zsolt, Csíkos Gergő tanuló, valamint Dubac Jenő, Papp Virdzsínia, Szitás Anita, Buják Szabolcs, Jánosi István tag és Bagi Szabolcs, az iskola műszaki tanára, amatőr edző.
A versenyen képviselte magát Újvidék, Szabadka, Zenta, Temerin, Becse, Cservenka, Kishegyes csapata, és Magyarországról, Szekszárdról is érkeztek versenyzők.
A programot külföldi és hazai előadók lovasbemutatója, koncertje tarkította.
A megmérettetés vége felé a bácskertesi iskola igazgatója is tiszteletét tette aznapi zsúfolt programja ellenére. Jelenléte, bátorítása ösztönözte a kis íjászokat, és nagyban hozzájárult a jó eredményhez.
A nap fénypontjaként a dobogóra négy bácskertesi íjász is felállhatott tradicionális íj kategóriában: Szitás Anita 1., Papp Virdzsínia 3., Papp Leonárd 2. és Janovics András 3. lett.
A szervezők (akiket Szabados Csaba vezetett) senkit nem engedtek haza üres kézzel: minden részvevő dicsérő oklevelet kapott a versenyen való sikeres részvételéért.
Ezúton is gratulálunk a versenyzőknek és minden kedves íjásztársnak, és további sikerekre buzdítjuk őket.

Szeretne értesülni, ha új cikk jelenik meg Jó Pajtás rovatunkban? Iratkozzon fel értesítőnkre!

E-mailben értesíteni fogjuk Önt az új cikkekről. Feliratkozáshoz kérjük adja meg a nevét és az e-mail címét.

Hozzászólások

Kapcsolódó cikkek

Ismét bizonyítottak
Bánáti Újság
  • ZSÉLI Ágnes
  • 2017.07.28.
  • LXXII. évfolyam 29. szám
Ismét bizonyítottak
Körkép
  • 2012.06.20.
  • LXVII. évfolyam 25. szám
Facebook

Támogatóink