home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
Ismét bizonyítottak
B. Sz.
2011.09.21.
LXVI. évf. 38. szám
Ismét bizonyítottak

A bácskertesi (kupuszinai) József Attila Általános Iskolában ez év februárjától íjászcsoport működik. A tanulók heti rendszerességgel gyakorolják az íjászat tudományát. A szeptember 11-én megrendezett hagyományos zentai Örömíjász Kupán remekelt a kis csapat, név szerint: Papp Leonárd...

A bácskertesi (kupuszinai) József Attila Általános Iskolában ez év februárjától íjászcsoport működik. A tanulók heti rendszerességgel gyakorolják az íjászat tudományát.
A szeptember 11-én megrendezett hagyományos zentai Örömíjász Kupán remekelt a kis csapat, név szerint: Papp Leonárd, Janovics András, Tadián Zsolt, Csíkos Gergő tanuló, valamint Dubac Jenő, Papp Virdzsínia, Szitás Anita, Buják Szabolcs, Jánosi István tag és Bagi Szabolcs, az iskola műszaki tanára, amatőr edző.
A versenyen képviselte magát Újvidék, Szabadka, Zenta, Temerin, Becse, Cservenka, Kishegyes csapata, és Magyarországról, Szekszárdról is érkeztek versenyzők.
A programot külföldi és hazai előadók lovasbemutatója, koncertje tarkította.
A megmérettetés vége felé a bácskertesi iskola igazgatója is tiszteletét tette aznapi zsúfolt programja ellenére. Jelenléte, bátorítása ösztönözte a kis íjászokat, és nagyban hozzájárult a jó eredményhez.
A nap fénypontjaként a dobogóra négy bácskertesi íjász is felállhatott tradicionális íj kategóriában: Szitás Anita 1., Papp Virdzsínia 3., Papp Leonárd 2. és Janovics András 3. lett.
A szervezők (akiket Szabados Csaba vezetett) senkit nem engedtek haza üres kézzel: minden részvevő dicsérő oklevelet kapott a versenyen való sikeres részvételéért.
Ezúton is gratulálunk a versenyzőknek és minden kedves íjásztársnak, és további sikerekre buzdítjuk őket.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..