home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
Irodalmi pályázat
2020.04.28.
LXXV. évf. 17. szám
Irodalmi pályázat

Íróknak, költőknek hirdet nyílt pályázatot az Előretolt Helyőrség szerkesztősége a Petőfi Irodalmi Múzeum és a Petőfi Irodalmi Ügynökség támogatásával. A múzeum friss, minőségi tartalommal szeretné ellátni a magyar olvasókat a koronavírus-járvány miatti kijárási korlátozás idején.

A szerkesztők által közlésre elfogadott kortárs irodalmi alkotásokért egységesen 25 000 forint honorárium jár. Egy szerző többször, több művel is jelentkezhet, ám kizárólag új írásokat várnak.

A pályáztatás folyamatos. Az elbírálás során előnyt élveznek a gyesen/gyeden levő, illetve a legalább két gyermeket nevelő szerzők.

A nyertes pályaműveket naponta közzéteszik az interneten. A felhívás a veszélyhelyzet végéig vagy visszavonásig érvényes.

A pályázatokat elektronikus úton a helyorseg.szerkesztoseg@gmail.com e-mail-címre várják.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..