home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Iratkozz be te is a Szabadkai Zeneiskolába!
2022.08.24.
LXXVII. évf. 34. szám
Iratkozz be te is a Szabadkai Zeneiskolába!

Szeretettel meghívjuk az összes érdeklődő gyereket, a zene varázslatos világába!

Megtanulhatsz énekelni, hagszeren játszani, megismerhetsz különböző hangszereket, zenét hallgathatsz és különböző dallamokat és ritmusokat tanulsz majd. Új barátokra tehetsz szert és velük együtt élvezheted a zenét a kóruspróbák alkalmával, a zenekari játékban és a különböző koncerteken.

2022. augusztus 29-én és 30-án 16-19 óra között egy újabb beiratkozási lehetőséget és felvételi vizsgát biztosítunk az összes érdekelt jövőbeli tanuló számára a Szabadkai Zeneiskola helyiségeiben.

A legmegfelelőbb idő, hogy elkezdjünk valamely hangszeren játszani 8 vagy 9 éves kor a népi éneklést, és szóló éneklést 13 éves vagy annál idősebb korban.

A felvételi vizsgahoz szükséges egy gyermek dal eléneklése a ritmus és a zenei memória ellenőrzését pedig a képzett tanáraink végzik majd!

A következő hagszerekre van még szabad hely: fuvola, klarinét, trombita, harsona, cselló, harmonika, orgona, népi és szóló ének.

A további információkért a beiratkozással és az iskoláztatással kapcsolatban keressék fel az iskolánk weboldalát a facebook és instagram közösségi oldalainkat valamint érdeklődhetnek a következő telefonszámon: 024/525672 és személyesen az iskolánk titkárságán 8-12 óra között.

Sok szeretettel várjuk az érdeklődőket!

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..