home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Irány a fodrászat!
F. O.
2020.06.08.
LXXV. évf. 22. szám
Irány a fodrászat!

Hogy mi az egyik közös pont a legtöbb nő életében? Hogy kislányként volt frufruja. Hogy szerette-e? Nem kérdezte senki, csak elkészült a többnyire egyen-bilifrizura, melynek szerves része volt az a bizonyos tömött, rövid frufru. Talán ez az oka, hogy sokan hosszú időre búcsút intettünk neki. Sőt, még akkor is ódzkodtunk tőle, amikor időről időre visszatért a köztudatba, vagy amikor a fodrászunk feltette a kérdést: nem szeretnél frufrut?

Nos, az idén jól tesszük, ha igennel válaszolunk. Merthogy ismét nagy divat. És rá kell jönnünk, hogy sok-sok variációja közül kétségkívül akad legalább egy olyan, amely jól állhat még azoknak is, akik meg vannak győződve ennek ellenkezőjéről. Szóval a kérdés valójában nem az, hogy legyen-e, hanem az, hogy milyen. Ehhez adunk ötleteket.
 

A tépett haj továbbra is igen sikkes, és remekül illik hozzá egy íves, középen rövidebb, kétoldalt pedig hosszabb frufru.

 

A szögegyenes, szemöldök fölé érő variáció szintén divatos, és nagyon modern hatást kelt. A bob és a long bob stílusú frizurához illik a legjobban.

 

Aki olyan szerencsés, hogy extrán göndör tincsei vannak, az is bevállalhat egy vagány újítást. Ehhez nem kell más, mint néhány tincset rövidebbre vágatni, hogy ne legyen túlságosan dús a hatás, és így a szálak kezelhetetlenné válása is megelőzhető.

 

A középen elválasztott frizurától sem kell megválnunk: vágassuk le úgy, hogy a homlokunknál kettéváljanak a tincsek, és fokozatosan egyre hosszabbodjanak. A hatás lágy lesz, és nőies.

 

A rövidebb frizurákhoz a tincsekben leomló, egy kissé tépett, ritkított frufru lehet remek választás.

 

Annak, akinek dúsabb a haja, egy megemelt, hosszabb, oldalra igazított változat is jó alternatíva. Nemcsak nőies, de nagyon szexi is.

 

Ha felül dúsabbra hagyjuk, alul pedig ritkábbra, tépettre vágatjuk, az a hosszúkás és az ovális archoz egyaránt jó választás — amellett, hogy az idén nagyon divatos is.

 

Játékos, bohém és nőies hatást érhetünk el, ha hullámos tincsekből vágatunk frufrut úgy, hogy középen egy kissé rövidebbre hagyjuk, oldalt pedig kifelé kunkorodik.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..