home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Intenzív szerb nyelvi tanfolyam
2015.08.26.
LXX. évf. 34. szám
Intenzív szerb nyelvi tanfolyam

A Magyar Nemzeti Tanács — az ösztöndíjprogram keretében — ebben az évben is intenzív szerb nyelvi tanfolyamot szervez Újvidéken szeptember hónap folyamán azon hallgatóknak, akik az egyetemi város valamelyik egyetemén vagy szakfőiskoláján szeretnének továbbtanulni.

A képzés célja a szerbiai felsőoktatási intézményekbe felvételt nyert egyetemisták szerbnyelv-tudásának olyan szintre való fejlesztése, amellyel könnyebben vehetik a szerb nyelven történő továbbtanulás jelentette akadályokat.

A képzés megkezdése előtt, szeptember 3-án, 9 órai kezdettel tudásszintfelmérésre kerül sor (cím: Mihajlo Pupin sugárút 6., V. emelet). A képzés kezdetének időpontja pedig várhatóan szeptember 7-e lesz. Az előző évek tapasztalatai bebizonyították, hogy az intenzív nyelvi felzárkóztatás egyrészt nyelvileg, másrészt az egyetemi központ és Újvidék fontosabb intézményeinek megismerésével jelentősen hozzájárul a diákok eredményes tanulmányainak megkezdéséhez.

Kérjük az érdeklődőket, hogy regisztráljanak a breki.mnt.org.rs/intenziv-szerb-nyelvi-tanfolyam honlapon.

Az MNT Hivatala egyúttal értesíti az érdeklődőket, hogy az újvidéki Európa Kollégium pályázata 2015. szeptember 1-jéig még várja az első évre iratkozó egyetemisták és főiskolások jelentkezését.

                                                                        A Magyar Nemzeti Tanács Sajtószolgálata

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..