home 2024. május 19., Ivó napja
Online előfizetés
Intenzív kampányt tervez a VMSZ
Pannon RTV
2024.05.07.
LXXIX. évf. 18. szám
Intenzív kampányt tervez a VMSZ

Dr. Pásztor Bálint a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke a Szabadkai Magyar Rádió Napindító című műsorában a VMSZ államtitkárairól, a kampányról, valamint szabadkai és országos jelentőségű fejlesztésekről beszélt.

A Vajdasági Magyar Szövetség államtitkárai a magyar érdekekért fognak harcolni, de Szerbiai szintű ügyekből is tevékenyen kiveszik majd a részüket, ezzel is bizonyítva szakmai rátermettségüket - mondta el a Szabadkai Magyar Rádiónak adott interjújában dr. Pásztor Bálint. A VMSZ elnöke és köztársasági frakcióvezetője hangsúlyozta, az Igazságügyi Minisztérium helyett most a Gazdasági Minisztériumba kértek államtitkári helyet, az igazságügyi reform ugyanis befejeződött.

Az önkormányzati kampányról elmondta, intenzív időszak elé nézünk, mert a várható eseményeket három és fél hétbe kell sűríteni. Magyarkanizsa, Topolya és Zenta tekintetében a VMSZ szeretné megőrizni a polgármesteri pozíciókat, több helyen pedig erősíteni a jelenlegi helyzetét, esetleg polgármestereket adni. Szabadka kapcsán kijelentette, egyértelmű, hogy a jövőben is a Vajdasági Magyar Szövetség és a Szerb Haladó Párt fogja irányítani a várost. Hozzátette, van rá esély, hogy akár a magyar párt adja a polgármestert, mert sokat tettek a városért.

Dr. Pásztor Bálint a Szabadkai Magyar Rádió Napindító című műsorában az infrastrukturális és a vasúti fejlesztésekről is beszélt.

Fotó: Pannon RTV

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..