home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Ingyenes tankönyvcsomagok Magyarkanizsán
2023.03.28.
LXXVIII. évf. 12. szám
Ingyenes tankönyvcsomagok Magyarkanizsán

A magyarkanizsai Jovan Jovanović Zmaj Általános Iskola Szakszolgálata közzé tett egy közleményt: 

Ingyenes tankönyvcsomagot lehet igényelni a 2023/24-es tanévre. A minisztérium által kiadott szabályzat szerint minden családban a harmadik és az utána következő gyermeknek igényelhető tankönyv szociális helyzettől függetlenül. A szükséges dokumentációt a szülők továbbítják a szakszolgálatnak.  

A kitöltött űrlap mellé igazolást kell csatolniuk minden gyermek részére abból az oktatási intézményből, amelyikbe járnak (óvoda, középiskola, egyetem). A tanulóknak, akik a Jovan Jovanović Zmaj Általános Iskolába járnak, nem kell igazolás. 

A szociális támogatásban részesülőknek csak az űrlap kitöltése szükséges, az erről szóló végzést az iskola hivatalból kéri be azok részére, akik szociális segélyezettként adták át a kérelmet. 

Igényelhetik a tankönyveket azok a diákok, akik egyéni oktatási tervvel tanulnak. Erről az iskolák rendelkeznek igazolással, a szülőknek csak az űrlapot kell kitölteni, amelyen fel kell tüntetni az egyéni fejlesztési terv fajtáját.  

A szükséges dokumentációt az iskola szakszolgálatán lehet leadni március 29-étől március 31-ig 11-től 12 óra 30 percig. A késve érkező kérelmeket az iskola nem tudja elbírálni. 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..