home 2024. szeptember 27., Adalbert napja
Online előfizetés
Ingyenes számítástechnikai képzés Magyarkanizsán
2024.09.27.
LXXIX. évf. 39. szám
Ingyenes számítástechnikai képzés Magyarkanizsán

Fókuszban az MS Word, Excel és Power Point

A magyarkanizsai FERHA Felnőttképzők Regionális Hálózata 60 órás informatikai képzést hirdet Magyarkanizsán. A hallgatók az MS Word, Excel és Power Point alkalmazással ismerkednek meg.

Olyan felnőtt hölgyek jelentkezését várjuk, akik az említett programokkal szeretnék bővíteni informatikai ismereteiket, fel tudják használni a tanultakat a munkahelyükön, avagy ennek a tudásnak a birtokában szeretnének munkát keresni, adott állást betölteni.

A képzés várható megvalósulása: 2024. október-december.

A jelentkezési határidő 2024. szeptember 30.

Jelentkezés és bővebb felvilágosítás a FERHA munkatársánál, Búzás Hedvignél kapható a 063/545-028-as telefonszámon.

A képzéseken való részvétel díjmentes a hallgatók számára, köszönve a Magyar Kormány és a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. támogatásának.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..