home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Ingyenes online gazdafórumon vehetnek részt a termelők
Pannon RTV
2021.01.21.
LXXVI. évf. 3. szám
Ingyenes online gazdafórumon vehetnek részt a termelők

Több héten át tartó gazdafórumot indít a Vajdasági Agráregyesületek Szövetsége és a zentai Pro Scientia Naturae Alapítvány. Az előadások online kísérhetők a VASZ honlapján, a regisztráció és a virtuális részvétel ingyenes a termelők számára.

Az előadás-sorozat abból a célból valósul meg, hogy a vajdasági gazdatársadalom bővebb ismereteket szerezzen a vetés-előkészületekről, a támogatási rendszerről, az új technológiák alkalmazásának lehetőségeiről, valamint a legújabban kinemesített fajták és hibridek tulajdonságairól.

A gazdafórum első előadása csütörtökön, január 21-én 10 órakor kezdődik, a vendég Juhász Attila mezőgazdasági államtitkár. A továbbiakban minden kedden és csütörtökön tíz órai kezdettel kísérhetők a szakmai beszámolók.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..