home 2024. április 16., Csongor napja
Online előfizetés
Ingyenes, intenzív online fotótanfolyam
Pannon RTV
2021.01.19.
LXXVI. évf. 2. szám
Ingyenes, intenzív online fotótanfolyam

Kéthetes intenzív, ingyenes online fotóstanfolyam indul külhoni magyaroknak.

A nagyváradi székhelyű Euro Foto Art Nemzetközi Egyesület, a Magyar Házak támogatásával, kéthetes, intenzív, magyar nyelvű fototechnikai- és fotóművészeti tanfolyamot szervez a Kárpát-medencében élő, a fotográfia, a fényképezés iránt érdeklődő személyek számára.

Fotó: www.delvidekhaz.hu

A fotótanfolyamot Tóth István AFIAP, nagyváradi fotóművész, az EFANE elnöke tartja, aki több mint négy évtizede vezet fotótanfolyamokat. A résztvevők előadást hallhatnak a fotográfia történetéről, az analóg- és digitális fényképezőgépekről, fototechnikákról, ugyanakkor a mobiltelefonokkal készített képek technikai ismereteit is elsajátíthatják.

Az online előadásokra 2021. február 1- 12 között, munkanapokon, 16:00 – 18:30 óra között, illetve szombaton 09:00-12:00 óra között kerül sor. A tanfolyam elvégzését a szervező oklevéllel igazolja. A tanfolyam résztvevői által készített legsikeresebb alkotásokat pedig közös kiállításon mutatja be a nagyváradi várban. A kiállítás ünnepélyes megnyitója, amely egyben a tanfolyam záróünnepsége is lesz, február 13-án, 10 órai kezdettel tartják.

A részvétel jelentkezéshez kötött, bővebb információ a www.delvidekhaz.hu oldalon érhető el.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..