Indulnak az MNT ingyenes elektronikus és tantermi felvételi felkészítői
MNT
2015.04.15.
LXX. évf. 15. szám

A Magyar Nemzeti Tanács értesíti az érdeklődő érettségizőket, hogy 2015. április 14-étől elérhetővé vált az ingyenes felvételi felkészítő programja.

A diákok a következő tantárgyak közül választhatnak: magyar nyelv és irodalom, német nyelv, angol nyelv, informatika, kémia, matematika, földrajz, fizika, biológia, történelem, alkotmány és állampolgári jogok, közgazdaságtan, pszichológia.

Értesítjük az érettségi előtt álló tanulókat, hogy a felvételi felkészítő programba a regisztráció folyamatos a http://breki.mnt.org.rs/ honlapon. A diákok a regisztrálás után felvehetik a választott tantárgyakat.

Felhívjuk az érdeklődők figyelmét arra, hogy kizárólag azokat a tantárgyakat jelöljék be, amelyekre valóban szükségük van a felvételi vizsga során!

Az internetes felkészítőn kívül a zentai Bolyai Tehetséggondozó Gimnázium és Kollégiumban, a szabadkai Kosztolányi Dezső Tehetséggondozó Gimnáziumban, a szabadkai Svetozar Marković Gimnáziumban, valamint a Bosa Milićević Közgazdasági Középiskolában tantermi foglalkozásokat is szervezünk, amelyek időpontjairól idejekorán értesítjük az érdeklődőket.

Szeretne értesülni, ha új cikk jelenik meg Értesítés rovatunkban? Iratkozzon fel értesítőnkre!
E-mailben értesíteni fogjuk Önt az új cikkekről. Feliratkozáshoz kérjük adja meg a nevét és az e-mail címét.
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..