home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Indulnak a tanfolyamok a Cnesában
2021.09.15.
LXXVI. évf. 37. szám
Indulnak a tanfolyamok a Cnesában

A magyarkanizsai Cnesa Oktatási és Művelődési Intézmény elkészítette a 2021/2022-es tanévre vonatkozó képzési kínálatát.

A nyelvi képzések közül az angol, német, szerb, magyar nyelvi tanfolyamokra várják a jelentkezőket.

Az oviangolra már 4 éves kortól lehet jelentkezni, de indul csoport általános iskolások, középiskolások és felnőttek számára is. A német és szerb nyelven illetően kezdő és haladó csoportba sorolják az érdeklődőket.

Az államilag elismert, Gazdasági változások könyvelése elnevezést viselő, 400 órás képzés akkor veszi kezdetét, amikor meglesz a szükséges számú jelentkező, tehát erre a tanfolyamra is lehet még iratkozni.

A felsorolt képzésekre a jelentkezési határidő 2021. szeptember 30-a, az órák pedig októberben indulnak.

A Cnesa a tanfolyamait kis csoportokban szervezi meg, rugalmas órarendbeosztással, a nyelvi képzések esetében a beszédközpontúság az elsődleges. A tandíjat havi részletekben lehet törleszteni.

A felmerülő kérdésekkel kapcsolatban keressék Búzás Hedvig oktatásszervezőt a Cnesa oktatási részlegében, a Fő tér 9-es szám alatt, a 024 4 873 043-as vezetékes számon vagy a 063 545 028-as mobilszámon, de ímélt is írhatnak az edukacija@cnesa.rs ímélcímre.

 

Képzési kínálatunkat megtalálják hivatalos honlapunkon a www.cnesa.rs oldalon, de bátran keressenek bennünket a Facebookon, a Twitteren vagy az Instagramon is.

Készséggel állunk rendelkezésükre.

Cnesa – minőség és tapasztalat a felnőttképzésben!

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..