home 2024. április 24., György napja
Online előfizetés
In memoriam
2023.03.02.
LXXVIII. évf. 9. szám
In memoriam

Elhunyt Répás Zsuzsanna egykori helyettes államtitkár, a Nemzetpolitikai Államtitkárság első, 2010-2014 közötti vezetője. 

Sokat köszönhetünk neki, hisz Ő volt az, aki a nemzetpolitikában mérföldkőnek számító 2010-es évet követően, a Nemzetpolitikai Államtitkárság létrejöttének legelső éveiben – majd azt követően is éveken át – szolgálta munkájával az összmagyarság ügyét, a külhoni magyarság és az anyaország közötti kapcsolatok erősítését. Rendkívül sokat tett a mai nemzetpolitika alapjainak megteremtésében, számos ma is működő programunk, sikerünk fűződik a nevéhez.

Kedves Zsuzsa! Emléked örökké őrizzük.

Nyugodj békében!

(Forrás: Potápi Árpád János Facebook-oldala)

Fényképezte: Szabó Attila

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..