home 2024. április 16., Csongor napja
Online előfizetés
In Memoriam
Pannon RTV
2021.01.31.
LXXVI. évf. 4. szám
In Memoriam

Elhunyt Krizsán Vilmos

Krizsán Vilmos, a Vajdasági Nagycsaládos Egyesületek Szövetségének elnöke, a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetségének volt alelnöke 67. életévében távozott az élők sorából, adta hírül a Moholi Családok Egyesülete.

Krizsán Vilmos 1954-ben született Zentán. 1973-ban Adán gépésztechnikusi végzettséget szerzett. A VANCSESZ elnökeként 2002-től aktívan dolgozott. A Családgondozási program főkoordinátoraként, a Családban és közösségben élni Ifjúsági tábor vezetőjeként tevékenykedett. Emellett vezetőképző tanfolyamok és európai uniós programok lebonyolításában is részt vett. A CISZ elnökségének, valamint a Magyar Nemzeti Tanács Civil Konzultatív Testületének tagja volt 2010-től. Mintegy húsz éve a vajdasági civil szféra és a kárpát-medencei nagycsaládos és civil együttműködés szorgalmazója volt.

Kapcsolódó cikkek
Riport
Díjazták a nagycsaládokat és segítőiket
Vancsesz
2019.12.20.
LXXIV. évf. 50. szám
Kishegyesen a nagycsaládosok nemrégiben benépesítették a focipálya környékét, megtartották ugyanis a IV.…
Bővebben
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..