Ilyen volt a II. Angel Dreams Expo

Ilyen volt a II. Angel Dreams Expo

Május 18-án, a családok nemzetközi napjának alkalmából az Anahitas, a Nők és Kismamák Gondozója Egyesület szervezésében, hangulatos környezetben, a szabadkai Galleria Hotel átriumában megrendezésre került a II. Angel Dreams elnevezésű expó babáknak, várandósoknak és családoknak.

— A rendezvényt több mint nyolcszáz látogató: várandósok, gyermekek, anyukák, apukák, nagymamák és nagypapák keresték fel. Természetesen nagyon büszkék, boldogok, és nem kevésbé elégedettek vagyunk, hogy a csaknem egész napi programunkat valamennyien nagy érdeklődéssel kísérték. A látogatók legkisebbjeit folklór-, balett- és hiphopcsoportok, gólyalábas bohócok és lufimodellezők, arcfestés és számos más program szórakoztatták. Megrendezésre került a babamászóverseny is, melynek első három helyezettje értékes ajándékcsomagban részesült. Rendezvényünket teljesebbé és érdekesebbé tette a termékeit és szolgáltatásait kínáló mintegy harminc kiállító — mondta Kunyi Farkas Klaudia, az Anahitas Egyesület elnöke.

— Az expó különlegességeként edukatív előadásokon vehettek részt az érdeklődők, melyeket Berta Berényi Tímea dietetikus, Papp Ágota pszichológus, dr. Sandra Vidaković nőgyógyász, Dragana Vukelić defektológus és logopédus, Milena Kosanović defektológus tartottak. Az előadásokat ajándékozás is kísérte — kiemelnénk a fejlesztő képeskönyveket kisgyermekek részére —, melyet a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. támogatott.

A rendezvény a Magyar Kormány mellet a tartományi oktatási titkárság támogatásával valósulhatott meg.

Szeretne értesülni, ha új cikk jelenik meg Szabadkai Napló rovatunkban? Iratkozzon fel értesítőnkre!

E-mailben értesíteni fogjuk Önt az új cikkekről. Feliratkozáshoz kérjük adja meg a nevét és az e-mail címét.

Hozzászólások

Kapcsolódó cikkek

Ilyen volt a II. Angel Dreams Expo
Szabadkai Napló
Facebook

Támogatóink