home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Igor Mirovićnak, a Tartományi Kormány elnökének a húsvéti üdvözlete
2022.04.21.
LXXVII. évf. 16. szám
Igor Mirovićnak, a Tartományi Kormány elnökének a húsvéti üdvözlete

A Tartományi Kormány elnöke, Igor Mirović a közelgő húsvét alkalmából gratulált Porfirije szerb pátriárkának, a papságnak, a szerzeteseknek és minden hívőnek, aki a Julianus-naptár szerint ünnepli a legnagyobb keresztény ünnepet.

A Tartományi Kormány és a magam nevében gratulálok minden hívőnek az ünnepek feletti ünnephez — a húsvéthoz, azzal a szándékkal, hogy jó egészségben és szeretetben tölthessék el szeretteikkel. Krisztus feltámadásának örök öröme hozzon nekünk békét, toleranciát és kölcsönös tiszteletet, hogy ellenállhassunk a jelen kor kísértéseinek” — áll a húsvéti köszöntőben.

Krisztus feltámadt!


Fotó: Vajdaság Autonóm Tartomány Tartományi Kormány

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..