home 2024. április 24., György napja
Online előfizetés
Igor Mirović és Dragana Milošević húsvéti üdvözlete
2022.04.14.
LXXVII. évf. 15. szám
Igor Mirović és Dragana Milošević húsvéti üdvözlete

Igor Mirović, a tartományi kormány elnöke gratulált húsvét alkalmából minden polgárnak, aki a legnagyobb keresztény ünnepet a Gergely-naptár szerint ünnepli.

A tartományi kormány és a magam nevében gratulálok Stanislav Hočevar belgrádi érseknek és minden hívőnek, aki a Gergely-naptár szerint a legnagyobb keresztény ünnepet ünnepli, és gratulálok a közelgő húsvéthoz azzal a szándékkal, hogy örömben és jó egészségben töltsék. A húsvét fénye töltse be otthonotokat és szíveteket szeretettel és melegséggel — áll Igor Mirović gratulációjában.


Igor Mirović (fotó: Tartományi Kormány)

Dragana Milošević, a Tartományi Művelődési, Tömegtájékoztatási és Vallási Közösségi Titkárság vezetője húsvéti üdvözletet küldött a titkárság és saját nevében minden hívőnek, aki a Gergely-naptár szerint ünnepli a legnagyobb keresztény ünnepet.

Az erény és az etika útján tett erőfeszítéseink és kísértéseink erősítsenek bennünket abban az elhatározásban, hogy az élet megújulásának szimbolikája, mellyel ez az ünnep bír, abban az állandó emberi igényben testesüljön meg, hogy hozzájáruljunk az általános haladáshoz, a kultúra, a szokások, a vallási és a nemzeti hagyományok ápolásához. Minden otthon legyen tele örömmel és mások iránti szeretettel ezekben a napokban — áll Dragana Milošević húsvéti üdvözletében.


Dragana Milošević (fotó: Tartományi Kormány)

Forrás: Vajdaság Autonóm Tartomány Tartományi Kormány és Tartományi Művelődési, Tömegtájékoztatási és Vallási Közösségi Titkárság  

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..