home 2024. május 07., Gizella napja
Online előfizetés
Igényelhető az egyetemista kártya
2023.11.13.
LXXVIII. évf. 45. szám
Igényelhető az egyetemista kártya

Október 13-án déltől az Államkincstár portálján, a zsk.trezor.gov.rs oldalon jelentkezhetnek azok, akik igényelni szeretnék az egyetemista kártyát, ami számos kedvezményt biztosít a tulajdonosának Szerbiában.

Az igényléshez meg kell adni a személyi számot, az egyetemet, ahol az illető tanul, a mobiltelefonszámot, amelyre az értesítést kapja, továbbá a Postai Takarékbanknak azt a fiókintézetét, ahol átvenné a kártyát.

A díjmentesen kapható egyetemista kártyára mintegy 240 ezer hallgató jogosult, akik állami vagy magánegyetemek akkreditált képzéseire járnak.

Forrás: b92, Pannon RTV

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..