home 2024. május 02., Zsigmond napja
Online előfizetés
Ifjúsági konferencia Zentán
Pannon RTV
2024.02.26.
LXXIX. évf. 8. szám
Ifjúsági konferencia Zentán

Itthon vagyok otthon elnevezéssel ifjúsági konferenciát tartottak Zentán. Az esemény a zentai VMSZ Ifjúsági Fórum, a budavári Közösen Vízivárosért Egyesület, valamint a Paksi Ifjúságért Egyesület szervezésében valósult meg.

Központi témája az önkéntesség, az ifjúsági civil szervezetek működésének és munkájának az ismertetése, valamint az itthon maradás népszerűsítése volt a fiatalság körében.
A mintegy 30 résztvevőt számláló rendezvény első felében az ifjúsági szervezetek munkájának bemutatásán volt a hangsúly, még a második részben a műhelymunka kapott központi szerepet. Az egybegyűlteket köszöntötte Czegledi Rudolf, Zenta község polgármestere is.
Az összejövetel zárásaként a jelenlévők a jövőbeni együttműködés megalapozására és megerősítésére szándéknyilatkozatot írtak alá.

Fotók: Pannon RTV

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..