home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Ifjúsági klub nyílt Hódegyházán
Hzsolt
2009.04.29.
LXIV. évf. 17. szám

Nemrégiben szerény ünnepség keretében nyitották meg Hódegyházán a helybéli Fény elnevezésű ifjúsági szervezet klubhelyiségét. Boros Gábor elnöktől megtudtuk: a munkálatok elvégzésére a helyi közösséggel együtt pályáztak támogatásért a Svájci Fejlesztési Alapnál. A Fény ifjúsági szervezet másfél évve...

Nemrégiben szerény ünnepség keretében nyitották meg Hódegyházán a helybéli Fény elnevezésű ifjúsági szervezet klubhelyiségét. Boros Gábor elnöktől megtudtuk: a munkálatok elvégzésére a helyi közösséggel együtt pályáztak támogatásért a Svájci Fejlesztési Alapnál.
A Fény ifjúsági szervezet másfél évvel ezelőtt alakult meg, jelenleg mintegy húsz tagja van a faluból, hárman pedig a környező községekből vesznek részt a nagyobb megmozdulásokon. Céljuk egyébként az, hogy a helybeli fiatalok számára kulturált közösségi életet, kikapcsolódási és szórakozási lehetőséget teremtsenek. Az aktivisták a múlt év folyamán egészségügyi ismeretterjesztő előadásokat tartottak a falusiak számára, a nyár folyamán pedig labdarúgó-mérkőzéseket szerveztek.
Az ifjúsági szervezetben természetesen várják a 15 és 35 év közötti fiatalok jelentkezését, akik a fenyifi@gmail.com elektronikus levélcímen vagy a 064 55 89 66-os mobilszámon érdeklődhetnek.
Az igencsak hangulatosan berendezett klubhelyiségben a nyár folyamán valószínűleg újra megszervezik az egészségügyi előadásokat, melyeken többek között az egészséges táplálkozással, mozgással és a különféle függőségi betegségekkel foglalkoznának. åsszel a környezetvédelemmel kapcsolatos ismeretterjesztő előadásokat terveznek -- hallottuk a szervezet vezetőjétől, aki azt is elmondta, hogy ezeknek a projektumoknak a megvalósításáért pályázati összeg elnyeréséért folyamodnak majd, és remélik, sikeresen.
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..