home 2024. április 24., György napja
Online előfizetés
Ifjú tehetségeink között
Martinek Imre
2021.12.12.
LXXVI. évf. 49. szám
Ifjú tehetségeink között

Tehetségkutató megméredzkedés? Ráadásul a félév végi hajrában? Furcsa, de egyáltalán nem lehetetlen vállalkozás. Volt. Torontálvásárhelyen.

A helyi Moša Pijade Általános Iskola alsós és felsős tanulói legmerészebbjeinek bemutatkozását jegyezhettük december 10-én. Igen. Jól olvasták. A legmerészebbekét. Mert tény és való, amióta világ a világ, a tehetségesség úgynevezett nyílt sisakos felvállalásához bizony egy jó adag kurázsira is szükség van!

A lelkes publikum szerencsére minden fellépőt hatalmas vastapssal bátorított. Illetve jutalmazott. Minden pillanatnyi élményért. Ebből adódóan pedig akár a folytatás is kibontakozhat majd.

A projektum egy, a minőségi oktatást támogató pályázat keretében valósult meg.

Fényképezte: Martinek Imre

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..