home 2024. május 06., Ivett napja
Online előfizetés
Idényzáró találkozó
(Tha)
2023.09.10.
LXXVIII. évf. 36. szám
Idényzáró találkozó

Az óbecsei–törökbecsei illetőségű old timer klub idényzáró találkozót tartott, amelyen mintegy száz veterán autó és motor vett részt. A karaván Óbecséről indult és Adát, valamint Zentát érintve, Felsőhegyen át Adahatárra tartott.

A zentai pihenőn szólítottam meg Szilágyi Attilát, a klub elnökét, aki elmondta, ez az idén már a negyedik összejövetelük. Ezen a rendezvényen a tagok és azok barátai mutatják be járműveiket, átadják az évi díjakat, ügyességi versenyeket és szépségversenyt tartanak, amelyen természetesen nem a tulajdonosok, hanem az autók és a motorok vetélkednek.

Barát István felvételei Zentán és Adahatáron készültek.

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..