home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Idén is Babacsomaggal ajándékozza meg a Nemzetpolitikai Államtitkárság a külhoni újszülötteket
2020.11.20.
LXXV. évf. 47. szám
Idén is Babacsomaggal ajándékozza meg a Nemzetpolitikai Államtitkárság a külhoni újszülötteket

Idén is Babacsomaggal ajándékozza meg a Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkársága azokat a külhoni kisgyermekes családokat, akiknél újszülött érkezett 2019-ben vagy 2020-ban és a szülők igényelték a 2018 óta a határon túli magyarság számára is elérhető anyasági támogatást.

Közösségi oldalán közzétett videóüzenetében Potápi Árpád János, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára úgy fogalmazott: örömmel jelenti be, hogy a tavalyi év után idén is folytatódik a program. Hozzátette: míg tavaly 6600, idén már 10 000 csomagot osztanak szét a határon túli magyar kisgyermekes családok között. Kiemelte: örömteli hír, hogy egyre több ilyen csomagra van szükség.

Hangsúlyozta: ez a csomag nem csak kedvesség a magyar kormány részéről, hanem olyan hasznos dolgokat tartalmaz, ami minden kisgyermekes családban jól jöhet.

A Babacsomagok kiszállítása a külhoni magyarlakta területekre – szoros együttműködésben Magyarország külképviseleteivel – jövő hét elején indul.


Fotók: Facebook

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..