home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
III. Angel Dreams Expo kismamáknak és babáknak
Bíró Tímea
2020.10.06.
LXXV. évf. 40. szám
III. Angel Dreams Expo kismamáknak és babáknak

Napjainkban számtalanszor halljuk, hogy a jelenlegi helyzet miatt felfüggesztettek vagy elhalasztottak egy-egy rendezvényt. Mint megtudtuk, nemrég még az Anahitas Egyesület által szervezett Angel Dreams Expo is a felfüggesztendő események listáján szerepelt. Az Anahitas csapata azonban egy új expófelületet hozott létre azzal a céllal, hogy folytassa tradícióját, tapasztalatokat gyűjtsön, és minél több kapcsolatot teremtsen.

Az idei, újraszervezett expó október 10-én lesz megrendezve 9 és 13 óra között az Anahitas Egyesület székhelyén, a Lázár cár utca 23. alatt, szerényebb kiadásban és kisebb számú kiállítóval. Az esemény a korábbiakhoz képest abban lesz eltérő, hogy jótékonysági jelleget ölt, az összegyűlt adományokat Pál Gajódi Olivér gyógykezelésére fordítják.

A rendezvény keretében négy online előadást tartanak, hallgatók nélkül.

A látogatók ajándékot kapnak, a belépés díjmentes, a bejelentkezés viszont kötelező az alábbi linken levő űrlap kitöltésével.

A szervezők célja, hogy a korábbi két rendezvényhez hűen az idén is egy helyen gyűjtsék össze azokat a kiállítókat, akik termékeikkel és szolgáltatásaikkal könnyebbé tehetik a várandósság időszakát, valamint hogy információkkal segítsék, illetve edukálják a jövendőbeli, illetve a már gyakorló szülőket.

— Az Anahitas — a Nők és Kismamák Gondozója Egyesület a szabadkaiak, főképp a várandósok és a megszült kismamák részére, babáikkal együtt, az idén is programot szervez. Ezen a minirendezvényen tíz kiállító vesz részt, aki termékeket és szolgáltatásokat kínál az odalátogatóknak. A többi közt megtalálhatóak lesznek: kozmetikumok és ruhák babák, illetve várandósok számára, mosható pelenka, relaxhinta, szoptatópárna, babatakaró, fából készült játékok, babamasszázs és baba-mama torna is. Az eseményre látogatók számos ajándékkal is gazdagodnak. A kiállítási jelleg mellett a rendezvény keretében négy szakelőadás lesz hallható, melyet online lehet követni. Mivel az előadások fel lesznek véve, a későbbiekben megtekinthetőek lesznek az egyesület által létrehozott linken, melyet a bejelentkezés során megkap az érdeklődő — mondta Kunyi Farkas Klaudia, az egyesület elnöke.

Az előadások témái és előadói:
* A legszebb hang a világon — dr. Szabó Elvira nőgyógyász (magyar nyelven)
* Szülési protokoll a szabadkai kórházban a járvány alatt — dr. Sandra Vidaković nőgyógyász (szerb nyelven)
* A védőnő 8 legfontosabb tanácsa — Telek Teodóra védőnő (szerb nyelven)
* A baba és a köztünk levő kapcsolat — Pap Ágota pszichológus (szerb nyelven)
A hallgatóknak lehetőségük lesz kommentárban kérdezni az előadóktól.

A biztonsági intézkedések betartása érdekében a látogatás KORLÁTOZOTT, kizárólag várandósok és anyák, legfeljebb 2 éves babájukkal, partnerükkel együtt vehetnek részt, valamint az egyesület jelenlegi tagjai.
SZÁJMASZK VISELÉSE ? KÖTELEZŐ, ahogyan az előre bejelentkezés is. Az online nézőknek is kötelező a bejelentkezés, hogy idejében értesüljenek a linkről, illetve ne legyen meghaladva a maximális nézői szám.

A rendezvény a tartományi oktatási titkárság támogatásával valósulhat meg.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..