home 2024. április 27., Zita napja
Online előfizetés
II. Palicsi Versfesztivál
2020.12.16.
LXXV. évf. 51. szám
II. Palicsi Versfesztivál

A Palics Magyar Művelődési Egyesület idén másodízben is megszervezi II. Palicsi Versfesztivál elnevezésű rendezvényét. A jelenlegi járványügyi korlátozások értelmében online térben valósul meg a program.

December 31-ei határidővel várják a versvideókat a palics.mme@gmail.com e-mail címre. A videókon látszódjék az előadás teljes terjedelmében, mely egy bemutatkozással kezdődik (név, település, intézmény, osztály/kategória, felkészítő tanár), majd következik a szerző és a vers címe, végül (de nem utolsó sorban) a vers maga. A vers hossza max. 4-5 perc lehet, egyéb megkötések nélkül (a résztvevő bármelyik verssel szerepelhet, hozza el kedvenc versét!).

A videókat mp4 vagy avi formátumban várják, a díjazottakat pedig értékes nyeremények  és fellépési/megjelenési lehetőségek várják!

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..