home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
II. Dunatáj Kupa
2022.09.27.
LXXVII. évf. 38. szám
II. Dunatáj Kupa

Második alkalommal szervezett ügyességi sportversenyeket a nyugat-bácskai civil szervezetek csapatai számára a Dunatáj Egyesülés. A helyszín ezúttal a bezdáni csatornapart volt.

A jelenlévőket, részvevőket köszöntötte Péter István, a Dunatáj elnöke. A társzervező volt a helyi Önkéntes Tűzoltó Testület, továbbá a bezdáni egyesületek, szervezetek közreműködésével tizenkét csapat versengett a Dunatáj Kupáért.

A horgászatból álló, illetve mókás, játékos ügyességi versenyek bírája volt Horváth Róbert, Csernai Botond, Kővágó Sándor. A játékmester L. Móger Tímea, a zenei felelős Koleszár Nándor volt.   

A vidám napon minden korosztály képviseltette magát, részt vettek gyerekcsapatok is. 

A Kupa végeredménye szerint első helyezett a kupuszinai Gyuszi nevű civil szervezet csapata, második a bezdáni Petőfi Sándor Művelődési Egyesület Színjátszó Csoportjának csapata, harmadik pedig a Dunav Kajak Klub lett.

A tartalmas versenyalkalom vacsorával, kiváló bográcsos bab elfogyasztásával zárult.

Az eseményt támogatta a Bethlen Gábor Alap.

Szöveg és fotók: Nyugat-Bácska Portál

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..