home 2024. március 19., József napja
Online előfizetés
Hozták a kötelezőt
Tóth Tibor
2021.07.30.
LXXVI. évf. 30. szám
Hozták a kötelezőt

Hozta a kötelezőt a magyar női vízilabda-válogatott, és ha a vártnál nehezebben is, de 17:13-ra legyőzte Japánt a vízilabdatornán.

Az első két negyedben teljesen egyenrangú felek küzdöttek a medencében, a nagyobb tapasztalat és tudás a harmadik negyedben jött ki, melyet a magyarok 5:3-ra nyertek, és 12:10-es eredménnyel várták a csapatok a záró felvonást. A negyedik negyedben is két góllal többet dobtak a magyarok, és végül négygólos győzelmet arattak a házigazdák felett. A csoport másik mérkőzésén az Egyesült Államok 18:5 arányú győzelmet aratott az Orosz Csapat felett.

Fotó: MTI/Illyés Tibor

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..