home 2024. április 24., György napja
Online előfizetés
Hóviharok pusztítottak Kalifornia-szerte
(Összeállította: TALPAI Lóránt)
2014.12.17.
LXIX. évf. 51. szám
Hóviharok pusztítottak Kalifornia-szerte

Évek óta nem tapasztalt hevességű zivatarok, a hegyvidéken pedig hóviharok söpörtek végig Kalifornia északi és középső részén, súlyos fennakadásokat okozva a közlekedésben és az áramellátásban.

San Francisco nemzetközi repülőterén 240 járatot kellett törölni, és a többi gép is nagyjából kétórás késéssel szállt fel vagy érkezett. A nagyváros térségében mintegy 150 000 fogyasztó maradt áram nélkül, ami fennakadásokat okozott a városi közlekedésben is. Az I-280 autópálya néhány szakaszát lezárták. Több iskolában tanítási szünetet rendeltek el. Néhány városban a további áradások lehetősége miatt homokzsákokat helyeztek el, és felszólították a lakosságot, hogy tartalékoljon élelmiszert, ivóvizet. Az ítéletidő előtt egyébként Kaliforniát hosszan tartó szárazság sújtotta.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..