home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Horgosi lány fejére került a korona
Tóth Tibor
2019.07.14.
LXXIV. évf. 28. szám
Horgosi lány fejére került a korona

Az idén 75 éves Magyar Szó ötvenedik alkalommal szervezte meg a Strandszépe elnevezésű versenyt, melyre idén tizenhat lány nevezett be. A zsűri döntése értelmében az idei Strandszépe a horgosi Szabó Noémi lett, első udvarhölgye a szabadkai Simon Nikolett, második udvarhölgye pedig a topolyai Dragana Bukvić.

Az olvasóktól a legtöbb szavazatot a zentai Boltresz Andrea kapta, így ő lett az Olvasók szépe, első udvarhölgye a kishegyesi Uhor Nikolett, második udvarhölgye pedig a gunarasi Gere Kitti. A legfotogénebb lánynak a szabadkai Győri Renátát, a legszebb mosolyú lánynak pedig a zentai Borbély Hajnalkát választották.

Még több kép, Tóth Tibor felvételei!▼

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..