home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Horgos legszebb virágoskertje
2022.05.10.
LXXVII. évf. 18. szám
Horgos legszebb virágoskertje

A Művelődési Ház pályázatot hirdet Horgos legszebb virágoskertje címmel. A versenyre várjuk azon lakosok jelentkezését, akik virágoskertjük, udvaruk, balkonjuk rendezettségével hozzájárulnak településük szebbé tételéhez.

A pályázat benyújtásának határideje: 2022. június 15.

A pályázatra jelentkezni két, legfeljebb három fénykép beküldésével, továbbá név és elérhetőség megadásával lehetséges, amit a domkulturehorgos@gmail.com címre várunk.

A beküldött fényképeket a Művelődési Ház hivatalos Facebook-oldalán tesszük közzé, ahol a legszebbnek bizonyult kertekről közönségszavazás dönt.

A közönségszavazás időszaka: 2022. június 17‒27.

Eredményhirdetés: 2021. június 30.

Fontos, hogy kizárólag a Művelődési Ház oldalán található fényképekre leadott reakciók érvényesek! A legtöbb elismerést kapott képek tulajdonosait jutalomban részesítjük!

További információk a 063/422-997-es telefonszámon kaphatók Sós Nóránál vagy e-mailben a domkulturehorgos@gmail.com címen.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..