home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Holpert Ervin egyéniben és párosban is döntős
Tóth Tibor
2019.08.22.
LXXIV. évf. 34. szám
Holpert Ervin egyéniben és párosban is döntős

A jelentős felújításon és átalakításon átesett szegedi Maty-éri pályán százegy ország 1098 versenyzőjének részvételével zajlik a síkvizi kajak-kenu-világbajnokság. Szeged 1998, 2006 és 2011 után harmadszor adhat otthont a sportág legnagyobb seregszemléjének.

A szerbiai versenyzők közül Holpert Ervin kajak egyes 500 méteren és Marko Novakovićtyal párosban is bejutott a szám döntőjébe. A Marko Dragosavljević, Vladimir Torubarov, Nebojša Grujić, Stefan Vekić összetételű kajak négyes 500 méteren, és a Nikolina Moldovan, Milica Starović, Bedőcs Krisztina, Marija Dostanić alkotta kajak négyes 500 méteren az elődöntőben folytathatja szereplését.


Szabó Attila felvételei

A második nap negatív szenzációját a Kozák Danuta, Kárász Anna alkotta, címvédő kajak páros okozta, mely hiába nyerte meg az 500 méter elődöntőjét, mégsem indulhat a döntőben, mivel a mérésnél a hajójuk 80 dekával könnyebb volt a megengedettnél. A női kenusok 500 méteres távján a magyar színekben induló Bragato Giada harmadik lett középfutamában, és bejutott a döntőbe, ami Dombvári Bencének is sikerült kajak egyes 500 méteren. Finalista a Devecseriné Takács Kincső, Balla Virág alkotta kenu páros 500 méteren, akárcsak a női kajak- és a férfi kenu négyes.


Még több kép!▼

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..