home 2024. május 01., Fülöp napja
Online előfizetés
Holdbeli csónakos Budapesten
2006.01.17.
LXI. évf. 3. szám
Holdbeli csónakos Budapesten

Részlet az előadásbólA csókai Művelődési és Oktatási Központ színházlátogatást szervez Budapestre. Az érdeklődők február 25-én, szombaton, 19 órai kezdettel a Nemzeti Színházban megtekinthetik Weöres Sándor Holdbeli csónakos című darabját, amelynek a műfaji meghatározása így hangzik: mese b...

Részlet az előadásból

A csókai Művelődési és Oktatási Központ színházlátogatást szervez Budapestre. Az érdeklődők február 25-én, szombaton, 19 órai kezdettel a Nemzeti Színházban megtekinthetik Weöres Sándor Holdbeli csónakos című darabját, amelynek a műfaji meghatározása így hangzik: mese bábokkal két részben.
A rendező Valló Péter, a szereplők: Kaszás Attila, Söptei Andrea, Bodrogi Gyula, Szinetár Dóra m. v. / Balla Eszter m. v., Papp Zoltán, Marton Róbert, Csankó Péter, Trokán Péter, Újvári Zoltán, Spindler Béla, Varga Mária, Bognár Anna, Stohl András, Vida Péter, Mészáros Tamás m. v., Mészáros Sára m. v. / Ellinger Edina. Közreműködik még Bólya Mátyás (koboz), Scholz Melinda (fuvola), Schlanger Tamás (dob), valamint a bábosok és a Nemzeti Színház tánckara.
A Nemzeti Színház kivitelezése Siklós Mária építész tervei alapján 2000 szeptemberében kezdődött, és alig 15 hónap alatt készült el. Területe a szabadtéri színpaddal együtt majdnem 21 ezer négyzetméter. Az utazásra jelentkezők megtekinthetik az impozáns épületet is.
A kirándulás a belépőjeggyel együtt 1500 dinárba kerül. Jelentkezni lehet Szabó László műsorszervezőnél a csókai Művelődési és Oktatási Központban vagy a 0230/71-046-os telefonszámon.
(-)

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..