home 2024. május 02., Zsigmond napja
Online előfizetés
Hogyan kell fényképezni?
Cs. B. B.
2012.08.01.
LXVII. évf. 31. szám
Hogyan kell fényképezni?

Kovács Dobák Attila fotójaA közelmúltban a zentai fotóklub néhány lelkes tagja egy Nikon márkájú digitális fényképezőgépet kölcsönzött egy hétre a tiszaszentmiklósi és a hódegyházai gyerekeknek. Kezelésükhöz Barát Mária, Kovács Dobák Attila és Nagy Mélykúti Zoltán nyújtott segítséget.Nagy Mé...

Kovács Dobák Attila fotója

A közelmúltban a zentai fotóklub néhány lelkes tagja egy Nikon márkájú digitális fényképezőgépet kölcsönzött egy hétre a tiszaszentmiklósi és a hódegyházai gyerekeknek. Kezelésükhöz Barát Mária, Kovács Dobák Attila és Nagy Mélykúti Zoltán nyújtott segítséget.
Nagy Mélykúti Zoltán, a szervezet tagja arról számolt be, hogy az ötlet célja nem más, mint hogy a gyermekek is megtanuljanak fényképezni.
- Kezdeményezője a szegedi Agora Alapítvány a Társadalomkutatásért nevű szervezet. A megmozdulás a Jó szomszédok jövőjéért elnevezésű IPA-program keretében indult és a kisebbségben élő emberkék megszólítása volt a célja, ezért esett a választás erre a két településre. Az érdeklődőknek elmagyaráztuk, hogy hogyan kell helyesen használni a fényképezőgépet. Az elkészült fotókból kiállítást szervezünk Magyarországon, Szabadkán és természetesen helyben is.
A szép számban összegyűlt kisiskolásoknak érdekes és tartalmas időtöltésben volt részük, szüleikkel együtt, akik a beleegyezésükkel hozzájárultak terv megvalósításához.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..