home 2024. április 23., Béla napja
Online előfizetés
Hogyan igényelhető a 60 eurós támogatás
Pannon RTV
2021.04.28.
LXXVI. évf. 17. szám
Hogyan igényelhető a 60 eurós támogatás

Mától jelentkezhetnek a lakosok a szerb állam által biztosított 60 eurós támogatásra. Cikkükben lépésről lépesre megmutatjuk, hogyan zajlik a regisztrációs folyamat.

Jelentkezni az idp.trezor.gov.rs oldalon lehet. A telefonos regisztráció május 15-től lesz lehetséges. Az első 30 eurót májusban, a második 30 eurót pedig novemberben folyósítják. 

A támogatást Szerbia minden felnőtt állampolgára igényelheti. Többek között a nyugdíjasoknak és a szociális segélyre jogosultaknak sem kell külön regisztrálniuk, ők automatikusan megkapják az összeget.

Válasszák ki a Podnošenje prijave, vagyis a jelentkezés benyújtása opciót. Ez után a következő oldalra kerülnek.

Itt három adatot kell megadni.

Az első mezőbe a személyi azonosítószámukat kell megadniuk (JMBG).

Alá az igazolványszámukat kell beírniuk. Amennyiben 7, vagy 8 számjegyű az igazolványszámuk, akkor elé két, vagy egy nullát kell írniuk.

A legalsó mezőben pedig ki kell választaniuk azt a bankot, ahol számlájuk van, vagy ahova szeretnék, hogy az állam utalja a 60 eurós támogatást.

Amikor mind a három mezőt kitöltötték és le is ellenőrizték az adatokat, már csak egy dolog van hátra. El kell küldeniük a kérvényt.

Ezt a Pošalji zahtev gombra kattintva tehetik meg.

Itt megjelenik egy felugró ablak, ahol még egyszer leellenőrizhetik a megadott adatokat.

Miután meggyőződtek róla, hogy minden adat helyes. Kattintsanak a Potvrdi, vagyis a Megerősítés gombra.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..