home 2024. május 04., Mónika napja
Online előfizetés
Hivatalos: hat parlamenti képviselője van a VMSZ-nek
2024.01.12.
LXXIX. évf. 2. szám
Hivatalos: hat parlamenti képviselője van a VMSZ-nek

A Köztársasági Választási Bizottság (RIK) kihirdette a szerbiai parlamenti választások hivatalos végeredményét – adta hírül a közösségi médiában dr. Pásztor Bálint.

A Vajdasági Magyar Szövetség 4434 szavazattal kapott többet, mint a 2022-es választásokon és egy fővel bővül a frakciója, ugyanis az eddigi 5 helyett 6 képviselői hellyel rendelkezik az országos parlamentben.

A választók dr. Pásztor Bálintot, Kovács Elvira nagybecskereki okleves közgazdászt, Bájity Borisz újvidéki mester jogászt, Tóbiás József adai vállalkozót, dr. Úri Emese zombori szakorvost, mgr. Újhelyi Ákos szabadkai okleves közgazdászt juttatták a VMSZ színeiben parlamenti mandátumhoz.

Köszönöm a Vajdasági Magyar Szövetség nevében az egyértelmű választói felhatalmazást, legitimitást a munka folytatásához! – írja dr. Pásztor Bálint a Facebook-oldalán.

Forrás: Facebook

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..