home 2024. április 18., Andrea napja
Online előfizetés
Hírek az evezés világából
Tóth Tibor
2022.04.26.
LXXVII. évf. 16. szám
Hírek az evezés világából

A Palicsi Evezősklub tagjai jól szerepeltek a Belgrád Trófeája elnevezésű versenyen, melyen bulgáriai, szlovéniai és szerbiai egyesületek mintegy 300 evezőse vett részt, 33 számban indulva. A palicsi klub tagjai közül 14-en mérettetek meg a kétnapos regattán. Az 1. helyen a Teodora Blagojević és Maša Lekić alkotta serdülő-kétpárevezősegység végzett, valamint Csipak Szergej a Grafičar tagjával, Ognjen Dobrićtyal ifjúsági kétpárevezősben, ezüstérmet pedig Bugár Vivien nyert ifjúsági egypárevezősben. A Maša Lekić, Teodora Blagojević, Arnold Réka, Bogosavljev Anna alkotta serdülőnégypár és a Mészáros Filip, Juhász Bence, Gorotva Márk, Füleki Bálint összetételű ifjúsági négypárevezős egység a 4., Korhecz Boglárka pioníregypárban pedig az 5. helyen zárta a regattát. Prágai Luka és Fodor Arnold serdülőkétpárban és Dávid Iván serdülőegypárban nem jutott be a döntőbe.

Egy nappal a Belgrád Trófeája verseny előtt megtartották a válogatóversenyt a május végén Olaszországban esedékes ifjúsági Európa-bajnokságra. A Csipak Szergej, Ognjen Dobrić, Lazar Živanović (Smederevo), Marko Marić (Danubius 1885) alkotta ifjúsági négypárevezős egység mindhárom futamot megnyerte, és kijutott a kontinensviadalra.

A Palicsi Evezősklub április 25-étől május 31-éig evezősiskolát szervez mindazoknak, akik szeretnék elsajátítani a sportág alapjait. Az edzéseket csütörtökön 16 és 18, pénteken 10 és 12, szombaton és vasárnap pedig 15 és 17 óra között tartják.

Fotók forrásai: Palicsi Evezősklub

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..