home 2024. szeptember 08., Adrienn napja
Online előfizetés
Hírek Hollywoodból
Brasnyó Zoltán
2024.07.25.
LXXIX.. évf. 30. szám
Hírek Hollywoodból

Készül az Egy maréknyi dollárért remake-je — Látványos előzetest kapott az idén érkező Gladiátor II. — Készül Az ördög Pradát visel második része

Készül az Egy maréknyi dollárért remake-je

Sergio Leone, a spagettiwesternek királya 1964-ben készítette el trilógiája első részét, melyben Clint Eastwood nyújtott felejthetetlen alakítást. A név nélküli pisztolyhős mesterien játszotta ki egymás ellen egy kisváros bandáit. A Pár dollárral többért, valamint a trilógia lezárásának tekinthető westerneposz, A Jó, a Rossz és a Csúf ma már kultuszstátuszt élvez. Mindháromban Eastwood játszotta a főszerepet. Az viszont rendkívül meglepő, hogy kiderült, készül az Egy maréknyi dollárért modern változata, azaz jelenleg is folyik a szereplőválogatás. A római cég, a Jolly Film áll a film mögött, illetve egy olasz producer, Enzo Sisti. A bemutató dátumát és a rendező személyét egyelőre homály fedi, ahogyan azt is, hogyan lesz képes áthidalni az azóta óriásivá nőtt kulturális különbségeket, mennyire igazodik majd a mai hollywoodi elvárásokhoz és érzékenyítéshez. A western műfaj napjainkban láthatóan reneszánszát éli: a Yellowstone, Kevin Costner Horizont-filmjei, a 2010-beli A félszemű, valamint a 2007-beli Börtönvonat Yumába nagy közönségsikerei az elmúlt éveknek.


Kép forrása:IMDb

Látványos előzetest kapott az idén érkező Gladiátor II.

A 2000-es évek nagy mozisikere, a Gladiátor az idén visszatér, sőt, az eredeti elképzelések szerint Russell Crowe is megjelent volna benne — ez a terv végül meghiúsult, már csak azért is, mert karaktere, Maximus az első rész végén meghal. Minden bizonnyal nézőszámrekordot dönt majd novemberben Ridley Scott régóta várt történelmi drámája. Csak kapkodjuk a fejünket, hogyan tud ennyit dolgozni a nyolcvanhat éves rendező. A Napóleont tavaly mutatták be, és felemás fogadtatásra talált. Annak is látványos előzetest készítettek, ami a Gladiátornál is sikerült, kellő mennyiségű vérengzéssel, kardpárbajjal, sőt egy óriási orrszarvúval is. Bízzunk benne, hogy a végeredményt ezúttal jobban fogja szeretni a közönség. Denzel Washington, Pedro Pascal (ők ketten egyébként legutóbb A védelmező 2-ben szerepeltek együtt), Paul Mescal és még sokan mások is megfordulnak ebben a brutális, főként a római Colosseumban játszódó történelmi drámában. A bemutató pontos dátuma november 15-e.

Készül Az ördög Pradát visel második része

2006-ban mutatták be az akkor még tizenkettő egy tucatnak tűnő, csajos vígjátéknak látszó filmet, mely végül akkora meglepetéssiker lett, hogy zabálta a közönség: az Oscar-díjas Meryl Streep és Anne Hathaway viaskodása a Vogue magazin, azaz bocsánat, a Runway magazin kiadóházában kiválóan működött. Az első részt a Fox készítette, melyet azóta felvásárolt a Disney, így már e cég égisze alatt készül az új rész. A forgatókönyvet ugyanaz írja, aki az első részét is, Aline Brosh McKenna, a producer pedig Wendy Finerman lesz, aki az első sikeréért is felelt. Még kezdeti fázisában jár a projektum, melynek rendezője a pletykák szerint David Frankel lehet, aki az első részt is instruálta.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..