home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Hiányszakmajegyzék
2022.05.05.
LXXVII. évf. 18. szám
Hiányszakmajegyzék

A Magyarkanizsa községbeli hallgatók ösztöndíjazásáról szóló rendelet alapján a hallgatói ösztöndíjakkal foglalkozó bizottság 2022. április végén tartott ülésén megállapította azoknak a hiányszakmáknak a jegyzékét, amelyekre a 2022/2023-as tanévben ösztöndíjat kínálnak fel. 

A bizottság a Magyarkanizsa község területén működő gazdasági szereplők és a társadalmi tevékenységek részéről kinyilvánított igények alapján hozta meg a döntését.

A községi költségvetésből pillanatnyilag ösztöndíjazott szakmák adatai alapján — az önkormányzat által konkrét szakmákra korábban odaítélt ösztöndíjakat is figyelembe véve — a 2022/2023. tanévre a következő hiányszakmákra ítélnek oda egy-egy ösztöndíjat: fuvolatanár, zongoratanár, informatikus, építőmérnök, rajztanár, matematikatanár, a zenei kultúra tanára, pedagógus, defektológus, pszichológus, jogász, általános orvos, nevelő (magyar nyelven), gépészmérnök, szociális munkás.

Bővebb információt Magyarkanizsa község honlapján kaphatnak ITT

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..