home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Hiánypótló szolgáltató magazinműsor indul a Dunán
MTVA
2020.12.30.
LXXV. évf. 53. szám
Hiánypótló szolgáltató magazinműsor indul a Dunán

A közmédia januártól Almárium címmel indít szolgáltató magazinműsort, amely elsősorban az időseknek kínál hasznos tanácsokat a mindennapokra: útmutatást az internet világáról, tájékoztatást különböző betegségek megelőzéséről, ötleteket a szabadidő önfeledt, élményszerű eltöltésére, valamint tippeket a test és lélek egészségének megőrzéséhez. Az Almárium január 4-től hétköznaponként 14.20-tól lesz látható a Duna Televízión.

„Örömömre szolgál, hogy a Duna Televízió kínálatát újabb hiánypótló tartalommal színesíthetjük. A csatorna törekszik arra, hogy valamennyi korosztály megtalálja a programkínálatban a számára megfelelőt. A közel egyórás műsor célja, hogy akárcsak egy igazi almárium – amiben a nagymama lekvárja és szörpje mellett megannyi érdekesség megtalálható – színes tartalmat és kellemes kikapcsolódást nyújtson, nem csak az idősebb generációnak” – mondta Medveczky Balázs, a Duna Televízió csatornaigazgatója.

A nézőket egyik héten a Hogy Volt?! című műsorból ismert Radványi Dorottya, másik héten a Család-barát műsor házigazdája, Banner Géza várja, hogy velük együtt nyissák ki az almáriumot, amiből napról-napra kikerül majd mindaz, ami elengedhetetlen a biztonságot nyújtó tájékozottsághoz. Az Almáriumból mindenki magához veheti mindazt, ami a testi-pszichikai jóléthez és az egészséges, aktív életmódhoz nélkülözhetetlen.

Almárium január 4-től hétfőtől péntekig 14:20-kor a Dunán.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..