home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Hetvenöt ösztöndíj
(T. T.)
2014.04.09.
LXIX. évf. 15. szám
Hetvenöt ösztöndíj

A szabadkai városháza nagytermében kiosztották a sportösztöndíjakról szóló szerződéseket. Ebben az évben hetvenöt, tizenkettő és húsz év közötti tehetséges sportoló részesül havi 4000 dinárban.

Az ösztöndíjakra az idén 3 millió 600 ezer dinárt különítettek el. Vjekoslav Ostrogonac, a Városi Tanács sporttal, ifjúsággal és turizmussal megbízott tagja elmondta, hogy az ösztöndíj a városnak egy akciója, mellyel pénzt fordít tehetséges fiatal sportolóira.

— Ezzel Szabadka megmutatja, hogy folyamatosan gondot visel és törődik fiatal tehetségeivel. Az ösztöndíjjal szinte minden olyan sportágat és klubot felölelünk, amely elküldte az erre vonatkozó kérelmét. Fiatal sportolóink rendkívül sikeresek voltak a mögöttünk hagyott évben, és ami őket illeti, biztos vagyok benne, hogy nem kell tartanunk a jövőtől — mondta Ostrogonac.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..