home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
Hét palicsi érem a május 1-jei regattán
Tóth Tibor
2023.05.05.
LXXVIII. évf. 18. szám
Hét palicsi érem a május 1-jei regattán

A Palicsi Vitorlásklub, Szabadka városa és a Szerbiai Vitorlásszövetség szervezésében 77. alkalommal rendezték meg a Május 1-jei regattát, melyen több mint száz újvidéki, belgrádi, zimonyi, szabadkai, szendrői, palicsi és magyarországi vitorlázó szállt hajóba.

Az első napon a kedvezőtlen szélviszonyok miatt nem tartottak futamot, viszont a második napon három, a harmadik napon pedig két futamot meg lehetett tartani. A Palicsi Vitorlásklub tagjai közül aranyérmet Boja Krisztina (ILCA 6 hajóosztály), Nenad Zakić (ILCA 4 összesítettben és a fiúk mezőnyében) és Tijana Zakić (optimista, a lányok mezőnyében) nyert, a dobogó második fokára Dario Bešić (ILCA 6) és Tijana Zakić (optimista, összesítettben), a harmadikra pedig Fürsztner Bálint (finn) állhatott. A palicsi egyesületből az érmesek mellett Dubicsanac Attila, Harangozó Viktor, Danilo Bešić, Aleksa Sretenović, Kovács Róbert, Kovács Roland, Luka Sretenović, Molnár Bertalan, Cseszkó Dávid és Anđela Drakulić vett még részt a versenyen.

A Palicsi-tavon már zajlik az optimista hajóosztály országos bajnoksága, ma 11 órától pedig elrajtol a délkelet-európai bajnokság, melynek eredményhirdetése vasárnap lesz 16 órakor a Palicsi Vitorlásklub székháza előtt.

Fotók: Palicsi Vitorlásklub

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..