home 2024. május 04., Mónika napja
Online előfizetés
Hét érem az idénynyitón
Tóth Tibor
2024.01.15.
LXXIX. évf. 2. szám
Hét érem az idénynyitón

Jól kezdték az idényt a magyarkanizsai Partizan atlétái. Az Újvidéken megtartott vajdasági, fedett pályás felnőtt- és U16-os bajnokságon négy érmet nyertek a magyarkanizsaiak.


Fotók: Partizan Atlétikaklub

Aranyat a mindössze tizennégy éves Mészáros Zsóka nyert súlylökésben a két évvel idősebbek között, és Mészáros Máté magasugrásban szintén az U16-os mezőnyben, Pavle Soraić a felnőttek között súlylökésben ezüstérmet szerzett, Pekla Bence pedig bronzérmes lett szintén súlylökésben, ugyancsak a felnőttek mezőnyében. Az érmek mellett egy 6. és egy 16. helyet is szereztek a Partizan atlétái, előbbi helyezést Faragó Péter érte el távolugrásban, utóbbit pedig Fehérvári Ákos 60 méteres síkfutásban.

A tizennégy éven aluliak tartományi bajnokságán a Partizanból Mészáros Zsóka súlylökésben 1., 60 méter gáton 2. helyezést ért el, Elena Sujić pedig távolugrásban bronzot nyert. Sujić 60 méteren szerzett még egy 8. helyet, Boris Nadrljanski pedig távolugrásban az 5. helyet. Árok Kinga, Boris Nadrljanski és Fehérvári Enikő 60 méteren nem értek el ugyan helyezést, de mindannyian egyéni csúcsot javítottak.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..