home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Hét érem Ohridból
Tóth Tibor
2022.09.30.
LXXVII. évf. 39. szám
Hét érem Ohridból

A Palicsi Vitorlásklub versenyzői hét érmet nyertek az ohridi nemzetközi regattán, melyen szerbiai, bulgáriai és észak-macedóniai vitorlázók vettek részt.

A kiváló időjárási körülmények között megtartott regattán az optimist hajóosztályban öt, az ILCA hajóosztályban pedig hét futamot tartottak. A Palicsi Vitorlásklub versenyzői közül Nenad Zakić (ILCA hajóosztály), Molnár Bertalan (optimist a fiúk között és összesítettben) és Tijana Zakić (optimist a lányok mezőnyében) szerzett 1. helyet, Luka Sretenović (ILCA) a 2., Dario Bešić (ILCA) és Tijana Zakić (optimist összesített) pedig a 3. helyen zárta a regattát. A palicsi vitorlázók további eredményei a következők: 4. hely: Aleksa Sretenović (ILCA), Anđela Drakulić (optimist, a 12 éven aluli lányok között); 5. hely: Sven Skenderović (ILCA); 6. hely: Marko Atić (optimist, 8 évesként a 12 éven aluliak között).

 

 

Fotók: Palicsi Vitorlásklub

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..