home 2024. április 27., Zita napja
Online előfizetés
Hedera és Villa Gurman 024
2023.06.29.
LXXVIII. évf. 26. szám
Hedera és Villa Gurman 024

Huszonegyedik alkalommal rendezte meg Az Utazó magazin azt a közönségszavazást, amely során az elmúlt év legjobb turisztikai szolgáltatást nyújtó egységeit választhatták ki az olvasók. A szavazáson határon túli vállalkozások is részt vesznek.


Fotók forrása: Facebook

A díjátadó ünnepségen jelen volt Potápi Árpád János nemzetpolitikáért felelős államtitkár is. Nagy öröm számomra, hogy az anyaországi szolgáltatók mellett idén is díjazták a legjobb külhoni magyar szálláshelyet és a legjobb külhoni magyar éttermet. Egységes Kárpát-medencei térben gondolkodunk a turizmus területén is! – írta bejegyzésében a közösségi médiában.

A tavalyi év legjobb vajdasági magyar étterme a hajdújárási Hedera lett, a legjobb vajdasági magyar szálláshelynek pedig a topolyai Villa Gurman 024-et választották.

Forrás: Facebook, Pannon RTV

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..