home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Hazajöttünk… Itthon vagyunk!
Tóth Lívia
2022.07.14.
LXXVII. évf. 28. szám
Hazajöttünk… Itthon vagyunk!

Az Újvidéki Rádió magyar szerkesztősége Csókán vette fel a Hazajöttünk… Itthon vagyunk! sorozatának újabb műsorát. A stábot és az adás két házigazdáját, Grajlah Emmát és Komáromi Dórát a helyi Móra Ferenc Magyar Művelődési Egyesület fogadta.

Az első beszélgetés Kiss Tóth Erikával, az egyesület elnökével készült, majd következett a többi meghívott, aki vagy Csókán él, vagy onnan származik, és kötődik a szülőhelyéhez.

Közöttük volt Kiss Zoltán, Szabó László, a művelődési központ programszervezője, Tóth Lívia, a Hét Nap főszerkesztője, László Sándor tanár, színművész, Banka Gabriella színművész. A fiatalabb generációt Dupák Evelin, Megyeri Henrietta, Kiss Tóth Máté és Nyilas Renátó képviselte.

Az Újvidéki Rádió sorozata, melynek keretében ellátogatunk egy-egy vajdasági településre, ahol találkoznak a helybeliekkel és az onnan elszármazottakkal, havonta egyszer jelentkezik. A csókai adást július 18-án 9 órai kezdettel hallgathatják meg az érdeklődők.

Kiss Tóth Erika, Grajlah Emma és Szabó László 

Fényképezte: Tóth Lívia

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..