home 2024. május 03., Tímea napja
Online előfizetés
Hat érem Vajdaság bajnokságán
(T. T.)
2024.03.21.
LXXIX.. évf. 12. szám
Hat érem Vajdaság bajnokságán

Zomborban rendezték meg a felnőttek vajdasági súlyemelő-bajnokságát és az országos csapatbajnokság első fordulóját.

A Spartacus csapatából egyéniben Bencsik Masa Balázs (73 kg), Mihajlo Šijak (102 kg) és Ines Hadžibegović (81 kg) aranyérmet nyert, Aleksandar Saulić (67 kg), Vukov Marin (73 kg) és Pecze Mihály (89 kg) pedig ezüstérmet szerzett. A szakításban 110, lökésben 135, összesítettben 245 kg-ot elért Saulić a Szerbiai Ifjúsági és Sportminisztérium rangsorolása alapján bekerült a nemzeti szintű sportolók közé. Csapatban a Saulić, Bencsik Masa, Šijak, Pecze alkotta Spartacus vezeti a ligát az első verseny után. A Spartacus versenyzői Zomborból Tatára utaztak, ahol a súlyemelők a közelgő korosztályos Európa-bajnokságra készülnek.


Fotók: Spartacus Súlyemelőklub

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..