home 2024. április 23., Béla napja
Online előfizetés
Hat érem Kostolacról
Tóth Tibor
2016.06.17.
LXXI. évf. 24. szám
Hat érem Kostolacról

A szabadkai Partizan-Željezničar Szertorna-egyesület tagjai hat érmet nyertek Kostolacon, a szerbiai pionírliga első fordulójának küzdelmein.

 A 9—10 évesek mezőnyében a Mihajlo Strajnić, Jugyák Rómeó, Filip Kulić alkotta szabadkai csapat aranyérmet nyert, akárcsak egyéni összetettben Kulić a 9—10, Nikolovski Olivér a 11—12 és Gombás Krisztián a 13—14 évesek kategóriájában. A 9—10 évesek között egy-egy szabadkai ezüst és bronz is született, melyet Mihajlo Strajnić és Jugyák Rómeó nyert. A 8 éves korig terjedő kategóriában Csupák Alex az 5., Gombás Balázs pedig a 10. helyen fejezte be a versenyt. A 11—12 évesek között Dušan Budimir a 6. helyen zárt, akárcsak Aleksandar Subić a 13—14 évesek mezőnyében. Ezzel a versennyel befejeződött a tavaszi idény, a tornászok legközelebb az ősszel lépnek közönség elé.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..