home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Háromszázadik adásához ért a Magyarország, szeretlek!
MTVA
2020.11.15.
LXXV. évf. 46. szám
Háromszázadik adásához ért a Magyarország, szeretlek!

Egy vetélkedő, amelynek a középpontjában Magyarország áll. Ami a közösségről, a csapatról szól. Amelyben az ország ismert emberei játszanak. Amely sokaknak csal mosolyt az arcára a kamera mindkét oldalán és a képernyők előtt. Amely összehoz és akár életre szóló barátságokat teremt. Ilyen a Magyarország, szeretlek!, amelynek a főcíme november 15-én háromszázadjára hangzik majd fel a Duna Televízión.

Szente Vajk a kezdetektől vezeti a játékos vetélkedőműsort, ami szerinte az évek során jóval lendületesebb lett, ám az egyik legnagyobb ereje, hogy olyan embereket hoz össze, akik egyébként nem találkoznának.

„- Nagyon klassz szerintem, hogy a Magyarország, szeretlek! című műsorban olyan értékes szereplők jönnek össze játszani, akik egyébként nem találkoznának. Ezt erősíti az is, hogy úgy válogatjuk össze a csapatokat, hogy a tagok azonos műfajokból érkező szereplők legyenek. Így például énekesek játszanak sportolók ellen. Ez egyrészt létrehoz a csapaton belül egy kohéziót, másrészt a való életben nem találkoznának feltétlenül a két csapat tagjai egymással, vagyis ebben az esetben a sportolók a velük szemben álló énekesekkel” – fejtette ki Szente Vajk, színházi rendező, műsorvezető, majd azt is hozzátette, hogy neki is van olyan barátsága, amelyet a műsornak köszönhet. – „A műsor során ismertem meg Hajnóczy Soma barátomat. Illetve Kiss Gergő, vízilabdázóval is itt találkoztam, akivel azóta is tartjuk a kapcsolatot. Sőt az évek során nagyon mély barátság alakult ki Harsányi Leventével, amely szintén a műsorhoz köthető.”

Szente Vajk november 15-én vár mindenkit 19.40 perctől a televízió képernyője elé a két csapatkapitánnyal, Rátonyi Krisztával és Harsányi Leventével, valamint a jubileumi 300. adás játékosaival.


A fotón Szente Vajk színész, rendező, drámaíró, műsorvezető (2018. augusztus 29-én.) MTVA Fotó: Zih Zsolt.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..