home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
Három palicsi érem a nyitányon
Tóth Tibor
2023.03.20.
LXXVIII. évf. 11. szám
Három palicsi érem a nyitányon

A 2023-as evezősidény az ergométerversennyel kezdődött, melynek Nagybecskerek volt a házigazdája.


A Palicsi Evezősklub felvételei

A Palicsi Evezősklub 22 versenyzővel vett részt a versenyen, a mérleg pedig három érem. Aranyérmet Teodora Blagojević nyert a serdülő lányok kategóriájában, ezüstérmet Malatinski Laura szerzett a tanuló lányok mezőnyében, a dobogó harmadik fokára pedig Bogosavljev Nenad állhatott a veteránok között.

A többi evezősnek nem sikerült dobogós helyet elérnie, de hozzáállásukkal bizonyították, hogy a versenyszezon előtt a felkészülési időszakban szorgalmasan edzettek, és a klubnak értékes pontokat szereztek, ezzel a Palics Evezősklub összesítésben a 7. helyet érdemelte ki.

Az egyesület rekordszámú veterán sportolóval kezdi a szezont, ami biztos jele annak, hogy mind többen választják az evezést szabadidősportként a mindennapi életben. A klub kiváló együttműködést ápol a szabadkai Óvó- és Edzőképző Főiskolával, mely intézményből 10 egyetemista részt vett az ergométerversenyen az egyetemista lányok kategóriájában, akik közül Snežana Jakovljević ezüstérmet szerzett.

A következő verseny április 1-jén lesz, amikor a Szerb Kupa első futamát és a belgrádi evezősbajnokságot tartják a fővárosban.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..