home 2024. május 06., Ivett napja
Online előfizetés
Három hét után véget ér a sztrájk a postán
2023.11.15.
LXXVIII. évf. 46. szám
Három hét után véget ér a sztrájk a postán

Megegyeztek a postások és a kormány, véget ér a három hete tartó sztrájk. A megállapodást Ana Brnabić szerb miniszterelnök és a szakszervezet képviselői látták el kézjegyükkel.

A megállapodás többek között tartalmazza, hogy a postai dolgozók egyszeri, húszezer dináros kifizetésben részesülnek, amelyet legkésőbb november 25-éig utalják át nekik, valamint béremelések is lesznek, a technológiai munkatársaknak novemberben és januárban 10-10 százalék, az adminisztrációban dolgozóknak január elsejétől 10 százalék. A Szerbiai Posta vezetősége azonban nem kapja meg sem az egyszeri kifizetés összegét sem a béremelést.

A postásoknak november 16-án délig fel kell venniük a munkát.  

Forrás: Szerbiai RTV, Pannon RTV

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..